GRATIS Pterodactyl bij aankoop van een VPS!

Beste,

Je ziet het goed!

Vanaf nu bieden wij GRATIS Pterodactyl aan bij een vps! Koop jij dus een VPS en wil jij er Minecraft. discord of andere servers op draaien dan is dit de perfecte keuze! Neem een kijkje op: https://planetnode.net/cart.php?gid=7

~ Team PlanetNode

26th Sep 2019
Sollicitaties Geopend!

Beste, Er is een nieuwe sollicitatieronde geopend! We zijn momenteel opzoek naar een aantal (technische)support medewerkers, marketing medewerkers en pre-sales medewerkers. Deze functies zijn op vrijwillige basis. Je kan solliciteren door het formulier op https://jobs.planetnode.net in te vullen. Wij wensen alle mensen veel succes! ~ Team ... Lees verder »

24th Mar 2019
Gratis Webhosting!

Vanaf nu bieden wij GRATIS webhosting aan! Hiervoor heb je wel een domeinnaam nodig. Als je nog geen domeinnaam hebt kan je een ticket aanmaken om dit te regelen. Geautomatiseerd domeinen bestellen komt binnenkort. Hierbij de link: https://planetnode.net/cart.php?gid=5 ~Team PlanetNode PS: Het kan zijn dat er nog dingetjes foutlopen, deze kan ... Lees verder »

21st Mar 2019
Dedicated Ip(s)

Vanaf vandaag is het mogelijk om voor €1,50 per maand een eigen dedicated IP te orderen! Dit betekent dat je server op de standaard Minecraft poort kan draaien en je toegang hebt tot meer dan 65 duizend poorten voor al je plugins. Als je hier in geïnteresseerd bent kan je een ticket aanmaken en zullen we daar alles met je regelen. Met ... Lees verder »

12th Mar 2019